Meldingenloket vliegverkeer GAE

Melding indienen

Melding indienen

Ondervindt u hinder van vliegbewegingen op, van en/of naar Groningen Airport Eelde dan kunt u via onderstaande button een melding indienen.

 

Melding indienen

Trainingsvluchten helikopter op en rondom Groningen Airport Eelde

In de periode van 9 september tot 25 oktober worden er door ANWB Medical Air Assistance met een helikopter trainingsvluchten uitgevoerd op en rondom Groningen Airport Eelde. Evenals in 2018 worden er herhalingstrainingen en checks voor EC135 piloten en nieuwe bemanningsleden uitgevoerd. De trainingen worden gegeven voor het behoud van de vliegkwalificaties en om de vaardigheden van de piloten te onderhouden.

Op doordeweekse dagen worden er gemiddeld drie trainingsvluchten per dag gemaakt, van elk anderhalf uur. Gemiddeld wordt er één trainingsvlucht in de namiddag gevlogen en twee vluchten in de avond. Er wordt tijdens de trainingen rekening gehouden met de vliegroutes- en tijden, zodat omwonenden zo min mogelijk overlast ervaren.

Een melding van eventuele overlast kunt u indienen via bovenstaande knop. Wanneer u aanvullende informatie wenst kunt u contact opnemen met de luchthaven via 050 309 70 70 of info@gae.nl.

Bron: Groningen Airport Eelde

 
 
 
 
 
Disclaimer |  ©2020 Meldingenloket vliegverkeer GAE